Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ФУТБОЛЕН ТУРНИР СЕ ПРОВЕЖДА ВЪВ ВРАЦА

Футболен турнир "Римекс къп" започна в събота във Враца. Надпреварата между аматьорски отбори от града се провежда за трета година по инициатива на телевизия "Римекс". Основен спонсор на спортната проява е Община Враца.

"Изключително удоволствие е за мен, че ме поканихте да бъдем заедно на старта на турнира. Това е една прекрасна инициатива. Радвам се, че вече имаме възможността на повече места в града да провеждаме подобни състезания. Ясно е, че футболът е спортът на спортовете и е игра, която има най-много фенове, така че в бъдеще може да мислим за нещо още по-мащабно - за целогодишен градски турнир. Условията за това ги имаме. Пожелавам успех на всички отбори. Присъединявам се към призива за феърплей и интересни и пълни с емоции мачове. Благодаря на организаторите и на всички фирми, които подкрепиха турнира" - каза при откриването кметът инж. Николай Иванов.

Той изпълни и първия удар от центъра.
Първият мач бе между отборите "Букет махала" и "Гладиаторите", които успяха да си отбележат по един гол още в първите пет минути на срещата. Общо 16 отбора ще мерят сили в груповата фаза, която се провежда в събота и неделя. Участниците са подбрани след баражи между 30 аматьорски футболни отбора от Враца. Финалната фаза ще се играе в следващата събота и неделя.

Финалът ще е от 20 ч. на 28 юни, а награждаването ще се проведе в амфитеатъра на новия парк в жк "Дъбника". Всички срещи се играят на новото футболно игрище до парка.

Даниела Хитова


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM