Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ВРЪЧИХА ДИПЛОМИТЕ НА ВИПУСК 2015
НА ПМГ "АКАД. ИВАН ЦЕНОВ"

Областният управител на Област Враца Малина Николова бе почетен гост на тържественото връчване на дипломите за средно образование на Випуск 2015 на ПМГ "Акад. Иван Ценов" - Враца. Церемонията по дипломирането на 196-мата зрелостници се състоя в Двореца на културата, където присъстваха учители, ученици, родители и гости.

Малина Николова поздрави зрелостниците по повод завършването им и пожела успехи и отлична реализация. Тя удостои със Златен медал на гимназията Елена Владинова и Мирела Иванова, които завършват с успех Отличен 6.00. Повече от половината ученици завършват с отличен успех, затова и критериите за удостояване със златен и сребърен медал са изключителни високи.

Областният управител връчи Почетен плакет на Елена Калинова Владинова, Мирела Мирославова Иванова, Анастасия Драгомирова Димитрова, Людмил Ангелов Кирилов и Мартин Тодоров Димов за изключителни постижения в учебния процес през целия курс на обучение и издигане престижа на гимназията.

Надя Гетова.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM