Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

Доц. Хаджиниколова:

"КМЕТЕ, ВИЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ АПЛОДИСМЕНТИ!"


Кметът на Враца инж. Николай Иванов прие ръководителите на театрални групи, участващи в Международния младежки театрален фестивал "Време". Срещата бе неформална и премина в приятелски тон. "Още веднъж ви казвам "Добре дошли в нашия град!". Безспорно фестивалът "Време", благодарение на вас, участниците и на нашите колеги от Младежкия дом, е един уникален празник на града ни. Тази година фестивалът получи и подкрепата на норвежката пограма и това е също от решаващо значение за него, за което сме изключително благодарни. Празникът за съжаление след два дни приключва, макар да ни се иска да продължи още дълго. Вярвам, че сте станали наши приятели и ще се радвам и в бъдеще отново да се срещнем тук, да бъдете наши гости" - каза кметът инж. Николай Иванов.

Ръководителите на театралните състави благодариха за гостоприемството и изказаха своето възхищение от града, от природата и от топлото посрещане. Най-емоционално бе изказването на доц. Фани Хаджиниколова, преподавател в НАТФИЗ и наблюдател на фестивала. "Г-н кмете, Вие казахте, че всички ние заслужаваме аплодисменти за това, че участваме във фестивала, но Вие също заслужавате аплодисменти. И те са за това, че тук във Враца, чрез фестивала "Време", Вие правите един оазис за младите хора не само на Враца и на България, но и от чужбина. Знам какво е в това тежко време да подкрепяте фестивала. Не съм ви донесла подарък, но ще ви подаря най-сърдечната си прегръдка. И отново ще кажа - много ви благодаря, че подкрепяте младите хора. Желая ви успех!" - каза доц. Хаджиниколова.
Артистичният директор на фестивала и директор на Младежкия дом Георги Врабчев връчи на кмета статуетката на фестивала.


.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM