Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

"БОТЕВ" /ВРАЦА/ ВЛЕЗЕ В ТОП 8
ПРИ ДЕЦАТА НА ФУТБОЛ

"Ботев" /Враца/ влезе в ТОП 8 при децата на футбол, след като преодоля с 2:0 в мач-реванш връстниците си от ОФК "Сливен/. С общ резултат от двата мача 3:3 врачани продължават напред, тъй като в петък по време на гостуването си в града на 100-те войводи вкараха гол на чужд терен. Така съставът, воден от Ивайло Димитров, се превърна в най-успешната формация на клуба през настоящото първенство. Отделно от това врачани са единствената формация от Северозапада, която продължава на ? финалите, след отпадането на "Монтана" - при децата и юноши старша възраст, и на "Локомотив" /Мездра/ при юношите.
Врачани изиграха разумно срещата и заслужено продължават напред. Преди почивката гостите бяха по-добрият тим на терена, но Томислав Маринов откри с хубав удар за 1:0 в 22-та мин.
През втората част "Ботев" натисна противника, а Томас Петров от пряк свободен удар в 42-та мин. и Виктор Викторов в 47-та мин. биха на сантиметри над вратата. Логичното се случи в 49-та мин., когато Томас Петров изведе Виктор Викторов и нападателят хитро бутна топката покрай вратаря на гостите за 2:0. Последваха силни изяви на врачани, но Викторов, който този ден имаше рожден ден, нямаше късмет: в 54-та нападателят не успя да отклони топката в мрежата, а в 60-та мин. излезе сам срещу вратаря, но би покрай вратата му.
За успеха на врачани допринесе и вратарят им Христо Иванов, който в 62-та мин. с крак парира голов удар на нападател на гостите, а в заключителните секунди на два пъти се намеси решително, за да осигури успеха на "Ботев".
"Победата ни беше дело на целия отбор. Не мога да отлича никого индивидуално, защото демонстрирахме колективния дух. Щастлив съм, че продължаваме напред сред 8-те най-силни отбора в България при децата. Това показва, че в нашия клуб се работи правилно в детско-юношеската школа", заяви след мача наставникът Ивайло Димитров /който наследи селекцията от Бойко Краев преди решителните битки/.
В този мач за "Ботев" играха: Христо Иванов, Христо Пазийски, Денис Марков, Денис Марков, Вселин Янчев, Борислав Йонов, Томас Петров, Цветелин Илиев, Алекс Иванов, Томислав Маринов, Иван Велчев, Виктор Викторов /в игра влязоха още: Петър Джорджевич, Николай Петков, Иван Маринов и Николай Иванов /.

.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM