Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ПРЕМАХВАТ НЕЗАКОННИ СМЕТИЩА ВЪВ ВРАЦА

По разпореждане на Община Враца общинското дружество "БКС" започна премахването на нерегламентирани сметища в града. В момента екипите работят в района на Криводолско шосе и в зелените площи на бул. "2 юни" преди магазин "Технополис". Това обяви кметът инж. Николай Иванов.
Предстои почистването на изхвърлени отпадъци в държавния имот над ул. "Доспат". През тази седмица ще бъдат изпратени покани за връчването на актове за установeно административно нарушение на собственици на имоти срещу новите гробища, където има струпани отпадъци. Ще бъдат направени и предписания за отстраняване на събрани боклуци в имоти при бившето "ЧЛК" и при подхода за Чифлика.
Ежедневно се извършва метенето на улиците в града. Правят се оборки на зелените площи. От 31 март ще започне измиването на целия град. Екипите ще тръгнат от най-високата точка в града - в жк "Медковец" и ще продължат през града до жк "Дъбника". Заедно с миенето ще бъде направено и почистване и измитането на ригулите на уличната мрежа. Предвидено е и повторно измиване на централната част на града преди Ботевите тържества.
"Предстои обяваването на почистването на междублоковите пространства, за което ще разчитаме да се включат всички наши съграждани" - каза инж. Николай Иванов..


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM