Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ЗАВЪРШИ РЕМОНТЪТ НА ХОТЕЛ
"ОЛИМПИЙСКИ НАДЕЖДИ" ВЪВ ВРАЦА

В края на миналата седмица бе завършен окончателно ремонтът на хотел "Олимпийски надежди" към Общинското предприятие "Спорт и туризъм". Ремонтираните стаи вече изглеждат приятно, в тях има кабелна телевизия, подсигурена е топла и студена вода Обновени са 9 от 12-те апартамента в хотела. Направена им е вътрешна топлоизолация, пребоядисани са стените, подменен е водопроводът в санитарните възли, поставена е подова настилка от теракот в стаите и са обновени изцяло две от баните. Ремонтът бе направен в процеса на отстраняване на авария, възникнала през януари тази година. Аварията бе в мрежата, захранваща хотела с топла вода и студена вода. За установяване на точното й място служители на предприятието, съвместно с експерти от "Топлофикация" АД и "В и К" ЕООД извършиха обследвания. Наложи се разкопаване на около 50 м терен, демонтиране на старите, амортизирани тръби и поставяне на нови. В резултат на високия професионализъм на работниците на ОП "Спорт и туризъм", разстоянието от около 60 м до абонатната станция на покрития плувен басейн бе преодоляно без изкопни работи. Новите тръби за топла и студена вода бяха поставени в наличната под земята по-широка тръба, което спести допълнителни разходи. Извършени бяха изкопни работи от разпределителната шахта към сградата на хотела и отклоненията към санитарните възли на апартаментите с обща дължина около 70 м. Съдействие оказа също собственикът на кабелна телевизия "Враца" Владимир Михайлов, който предостави безплатно техника за изкопаване на земната маса.
Всички ремонти бяха извършени изцяло от екипа на Общинското предприятие "Спорт и туризъм" и са на обща стойност едва 4 081 лв. За същите ремонти, при наемане на външен изпълнител, прогнозната стойност на ремонта би била над 11 500 лева. "Искам пред вас и пред всички врачани да благодаря за добре свършената работа на целия екип на Общинското предприятие "Спорт и туризъм" -каза кметът на Враца. .


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM