Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

10-ТИ НАГРАДИ
"ОПИТ ЗА ЛЕТЕНЕ"

      
      
      


      
      
      

При препълнена зала се състоя X-та церемония за връчване на наградите за аматьорско изкуство на Младежки дом-Враца „Опит за летене”.
В раздел „Млади надежди” диплом получи една от най-новите ни формации – малките възпитаници на Група за изворен фолклор „Веселинче – М” с ръководител народната певица Златка Попова.
За завоювани бронзови медали в Международен турнир по художествена гимнастика Мездра 2014 година призови места в раздел „Индивидуални” дипломи бяха раздадени на Малена Кирова, Милена Костова, Нина Рачева, Патриция Славеева и Анна Кикова от Школа за художествена и естетическа гимнастика с ръководител Анелия Ангелова. Финалистите на три турнира „Изгряващи звезди” и сребърни медалисти, танцовата двойка Николай Велчев-Йоана Пиронкова, както и многократните шампиони на турнири „Изгряващи звезди” и носители на 2 златни медали Илиан Борисов-Мария Янева от Клуб по спортни танци „Харизма” с ръководител Бойка Дичева също бяха удостоени с диплом на Младежки дом-Враца.
В раздел „Формации” дипломи получиха:
- Детска вокална група „Сладуранчета-врачанчета” – носител на награда от 22-ри Международен детски фестивал на изкуствата „Лачени обувки”, Берковица 2014г.
- Група за изворен фолклор „Веселинче” с ръководител Златка Попова и корепетитор Милчо Макавеев за участието си в Международен детски фестивал „Млади надежди” в София и в XIV-ти Събор на народното творчество "Пирин пее", Предела 2014 г.
- Балет „Вива”, с художествен ръководител Нина Димитрова, за участия в Международен детски фестивал „Млади надежди”-София и в VIII-и фестивал на царевицата, Кнежа 2014 г.
- Брейкденс Mons tribe – M за участия в Тhe Wild Break Battle, София, брейкденс турнир, Смолян, V-и международен брейкденс турнир „Rockalution”, Враца 2014 г.
- Театрална група „Темп”, с художествен ръководител Георги Врабчев, за участия в I-и национален детско-юношески театрален фестивал „Арлекин”, Перник, Международен северен фестивал на аматьорските театри „Звезден прах”, Кнежа, Международен фестивал на изкуствата „Жреци на музите”, Царево и Фестивал за артистични реконструкции на ритуали, Разград 2014 г.
В раздел „Цялостен принос” диплом „Опит за летене” взе Габриела Нинова от Балет „Скай”, с отличие за принос бяха наградени Йоан Илиев и Александър Найденов от същата формация. Награда „Опит за летене” за цялостен принос получиха още Дейна Георгиева, Цветина Иванова и Ива Павлова от „Веселинче”, както и Моника Любенова за принос.
Председателят на Ученическия общински съвет Николай Николов бе удостоен с награда „Опит за летене” за изключителния си принос и безкрайна инициативност в дейността на Младежки дом-Враца. Диплом за принос взе и Деян Монов от театрална група „Темп". Диплом за цялостен принос получи и Виктория Бенчева от Ученически общински съвет, а за принос нейните колеги - Християна Първанова, Теодор Кръстев и Анна Кузманова.
Две награди „Опит за летене” бяха връчени за две много значими годишнини – по случай 20 години Балет „СКАЙ” на Анелия Цветанова и по повод 40 години от създаването на първия в България извънстоличен Клуб по спортни танци „Харизма” на Бойка Дичева.

 


 .


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM