Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

БЪЛГАРИН ОТ МАКЕДОНИЯ
ЩЕ СЪВЕТВА БОГДАНОВ В ПАРЛАМЕНТА

Народният представител от Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО Красимир Богданов назначи за свой нещатен сътрудник в Народното събрание македонският българин Петър Колев. Той ще съветва депутата от Врачанско в областта на външната политика, юридическите въпроси и правата на сънародниците ни зад граница.
Колев е роден в гр. Щип, Република Македония. Завършил е право в СУ "Св. Климент Охридски", а в момента е председател на Дружеството за македоно-българско приятелство в родния си град.
Сътрудничеството между Колев и Богданов през последните години прерасна в създаване на отлични взаимоотношения между Враца и Щип. Проведоха се срещи с общинските ръководства на двата града. Реализираха се редица съвместни инициативи в областта на културата, изкуствата, спорта. Организираха се общи чествания, посветени на бележити български герои - Христо Ботев, Тодор Александров, Гено Димитров и др.
Колев вероятно е първият българин от Македония след демократичните промени, който ще работи в българското Народно събрание.


 .


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM