Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

35 ГОДИНИ СПОРТНО УЧИЛИЩЕ ВЪВ ВРАЦА

Спортното училище "Св. Климент Охридски" във Враца отбеляза 35-ата годишнина от своето основаване. Празникът се състоя в градската концертна зала. Сред официалните гости бе заместник кметът на общината Красимир Богданов, който поднесе на директора на училището Даниела Велкова поздравителен адрес от името на кмета. "Приветствам ви в този празничен ден, всички вас бивши и настоящи възпитаници на училището, които заслужихте световни и европейски титли, благодарение на силата, упоритостта и спортната си воля. Спортът възпитава и в колективизъм, взаимопомощ и състрадание. Той има невероятната възможност да послужи като средство за изграждане на човешкото благородство. В този ден, когато отдавате дължимата почит и уважение към своето училище, искам да пожелая на вас - неговите възпитаници - да запазите състезателния си дух и страстта за победа, с безкомпромисна увереност в своите възможности и потенциал! Пожелавам на педагогическия екип и на всички служители в Спортното училище "Св. Климент Охридски" да се гордеят с това, което са постигнали и все така с ентусиазъм да преследват целите си в защита на училището като притегателен център за младите хора" - се казва в приветствието.

Своите поздравления поднесоха също Румяна Цветкова - старши експерт в Регионалния инспекторат по образование, Росица Стаменова - регионален представител на МФВС за Северозапада и Петранка Гушанска - директор на Центъра за работа с деца във Враца.

 
 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM