Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ОСИНОВЕТЕ ВРАЧАНСКО СЕМЕЙСТВО

- Кметът "осинови" момиченце от Враца

Кметът на Враца инж. Николай Иванов се включи в стартиралата днес благотворителна кампания "Осиновете врачанско семейство". Гражданската инициатива, която се организира от Дома на науката и техниката, читалище "Развитие", Майчин център "Българка" и други неправителствени организации, се провежда за 10-та година. Тази година тя ще подпомогне минимум 30 деца от социално слаби семейства във Враца. "Искам да благодаря за честта да съм с вас и да съм част от тази кампания. Тя отново ще донесе повече топлина, уют и щастие в навечерието на коледните празници. Пожелавам ви сили и кураж в кампанията. Аз имам момченце и затова избрах да помогна на едно 7-годишно момиченце" - каза кметът на Враца.

На коледната елха, поставена във фоайето на читалище "Развитие", по традиция са закачени картички с потребностите на всяко от децата, участващи в кампания. Благотворителните пакети на техните "осиновители" ще бъдат събрани до 15 декември в Дома на науката и техниката и в читалище "Развитие". Сред официалните гости на церемонията бяха също зам.-областният управител Валентин Литов и председателят на общинския съвет инж. Петя Аврамова.

Организатори са СНЦ "Дом на науката и техниката", Читалище "Развитие", Майчин център "Българка", Сдтужение МОСТ, Клуб "Приятели на Врачански Балкан", Клуб на франкофонията - Враца и СНЦ "Бъдеще за ромските инициативи" в партньорство с Община Враца, Областна администрация Враца, Регионален инспекторат по образование, Младежки дом, Дневен център за деца и възрастни с увреждания "Зорница", НУ "Софроной Врачански", НУ "Иванчо Младенов", СОУ "Н.Войводов", НУ "Ив.Вазов", ЦДГ "Българче" и СНЦ "Светлина в живота".
 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM