Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ДЕЦА ОТ ВРАЦА -
С БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ В БНР

Вокалното студио "Дъга" към Центъра за работа с деца във Враца направи благотворителен концерт в студио 1 на Българското национално радио. Поводът е набирането на средства за 8-годишната Елица Стефанова, също от Враца.

Момичето, макар да е със сериозен здравословен проблем, е изключително талантлива млада пианистка и носител на многобройни награди от национални и международни конкурси, проведени в България. Елица свири много добре на пиано и пее прекрасно. Тя е солист на студио "Дъга". Децата от Враца изпълниха 22 песни на български и чуждестранни композитори. Сред многото гости в студио 1 на БНР бяха известните български композитори Хайгашот Агасян и Андрей Дренников, ръководителят на вокална група "Мечо Пух" Анастасия Търколева. Тримата високо оцениха таланта на Елица и нейните приятели от вокално студио "Дъга".

Инициативата за благотворителния концерт бе на децата от вокално студио "Дъга" и техния ръководител Маргарита Данаилова и на родителите на младите таланти.

Даниела Хитова
 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM