Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

НИКОЛАЙ ИВАНОВ СТАНА КМЕТ НА ГОДИНАТА

Приз "Кмет на годината 2014" бе присъден на кмета на община Враца инж. Николай Иванов. Престижното отличие бе връчено от Синдиката на българските учители на тържествена церемония, състояла се в парк-хотел "Москва" в София. Призът е за постигнати високи резултати в съвместната дейност със Синдиката на българските учители през 2014 г. и личен принос за развитието и усъвършенстването на социалното партньорство. Отличието бе връчено след номиниране в Осмия национален конкурс "Най-добър социален партньор - кмет".
"Благодаря за високата оценка на усилията, които полагаме в посока активно и ползотворно сътрудничество със Синдиката на българските учители и КТ "Подкрепа". В резултат на съвместната ни работа намаляването на персонала в училищата, където броят на децата намалява, премина без сътресения. Съобразяваме се с всички препоръки и предложения, направени от синдикатите и така запазваме социалния мир. Изпълняваме всички договорености, подписани в колективния трудов договор. Мога със задоволство да отбележа, че в системата на образованието в община Враца се работи спокойно" - коментира инж. Николай Иванов.

Даниела Хитова.


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM