Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ВЪВ ВРАЦА ЗАПАЛИХА СВЕТЛИНИТЕ
НА КОЛЕДНОТО ДЪРВО С "ОБИЧАМ ТЕ"

С вълшебните думички "Обичам те", изречени от деца и техните родители, бяха запалени светлините на коледното дърво във Враца. Живият бор, който се намира в пространството срещу СОУ "Козма Тричков", е с височина почти 10 метра. Тази година украсата му е в червено и сребърно - над 600 топки и панделки в тези цветове и 1 800 лампички му придават тържествен вид. Церемонията по запалването на светлините се превърна в истински празник за малки и големи. По стара българска традиция стопанинът на града инж. Николай Иванов и най-чаканите гости - Дядо Коледа и Снежанка бяха посрещнати с хляб и сол. В тържеството, което продължи близо час, се включиха Младежкият духов оркестър, вокална формация "Чарити", коледари и танцьори от Танцов състав "Хемус" , клоуни от ТГ "ТЕМП", момичета и момчета от различни детски градини, които със стихчета и песнички зарадваха гостите и Добрия Старец. С много аплодисменти бе съпроводено въртенето на огън и празничната заря.
"Уважаеми Дядо Коледа, скъпи деца, благодаря ви, че сте тук в тази студена, но вълшебна вечер, която е началото на много вълшебни дни и нощи! Искам да ви пожелая в тези най-хубави дни от годината да сте весели, да имате много поводи за забавление и игри, и да бъдете оградени с много топлина и обич! Уважаеми родители, уважаеми съграждани, искам да пожелая на всички да посрещнете предстоящите коледни и новогодишни празници с много радост, мечти и планове за по-добро през следващата година!" - каза в приветствието си кметът инж. Николай Иванов.
Празникът завърши с хубаво българско хоро, на което се хванаха мнозина от събралите се граждани..


.


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM