Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ЗА ЕВРАЗИЙСКА
ОРИЕНТАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ

На 30 юли във Враца лидерът на ПП "Атака" Волен Сидеров заяви, че ще се бори да не се върне на власт ПП ГЕРБ, която явно се е коалирала с ДПС. Целта на "Атака" ще е да не допусне ГЕРБ-ДПС да дойдат на власт.
Лидерът на "Атака" заяви, че спасението на България минава през търсене на инвестиции от Русия, Китай, Индия, Бразилия и др. страни, а не като се чака еврофинансиране. Според него проектите на Брюксел не могат да задвижат икономиката ни. Той се обяви за поддържане на добри отношения с Европа и Азия. Атлантическото партньорство той обяви за ненужно.

Сидеров е за по-голямо държавно участие в икономиката - военно-промишления комплекс, енергетиката, добива на полезни изкопаеми и др. "Атака" е за социална държава, като може да се върнат добрите неща и от социалистическите години.

Венцислав Лаков обясни, че заедно с Волен Сидеров са имали среща с изпълнителния директор на АЕЦ "Козлодуй" Иван Генов, на която е станало ясно, че I и II блок не могат да се отворят отново. Що се отнася до 3 и 4 блокове - отварянето им е въпрос на политическо решение. На срещата станало ясно, че един нов блок, независимо от доставчика, комбиниран със старите блокове, ще дава цена най-ниска в България, и с печалбата ще може да се финансира построяването и на следващ блок..


.


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM