Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ДЕТСКИ ПАНАИР ЩЕ РАДВА ВРАЧАНЧЕТАТА ПРЕЗ УИКЕНДА

Детски панаир с над 40 арт ателиета ще зарадва децата на Враца на 14 и 15 юни -съобщи днес кметът инж. Николай Иванов. Събитието събра много почитатели на първото си издание през миналото лято. И тази година съвместната проява на Община Враца, Фондация "Изиарт" и Програмата за патриотично възпитание се очаква да привлече нови приятели. Ателиетата, в които всички игри и забавления ще са напълно безплатни, ще бъдат разположени на площад "Христо Ботев" и в Етнографско-възрожденския комплекс във Враца. В тях децата ще могат да се занимават с приложни изкуства, с различни техники на рисуване, моделиране, спорт. Ще има също работилница за маски, бижута и стенопис. В програмата са включени Цирк на науката, Детска архитектурна работилница, занятия по забавна математика, танци, йога, шах. На открита сцена талантите на Враца ще могат да покажат своите певчески, танцувални и актьорски способности. На площада ще бъде паркиран истински пожарен автомобил, на който малчуганите ще могат да се качват и да влязат в ролята на пожарникари.
Участие в Детския панаир ще вземат също Младежкият дом, Младежки български червен кръст, Център за работа, Мемориален комплекс "Ботев път", Регионален исторически музей, Регионална библиотека "Христо Ботев".
Детският панаир се финансира от Фондация "Америка за България" и се осъществява с подкрепата на Община Враца.

 

 

.


.


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM