Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

Д-Р ВАЛТЕР ДИМИТРОВ - С НАГРАДА ОТ БЪЛГАРСКОТО ХИРУРГИЧЕСКО ДРУЖЕСТВО

Врачанскит хирург д-р Валтер Димитров получи плакет от Българското хирургическо дружество. Наградата е за дългогодишната му работа и за приноса в дейността на дружеството. Плакетът бе връчен от академик Дамян Дамянов, председател на Българското хирургическо дружество.

Кметът на Враца инж. Николай Иванов поздрави д-р Валтер Димитров. "За мен е огромна чест да Ви поздравя по повод удостояването Ви с наградата на Българското хирургическо дружество за дългогодишна работа! Многобройни са Вашите пациенти и е огромна тяхната благодарност към Вас за благородното отношение и доброто им здраве. Десетки са хирурзите, които под Вашето ръководство са навлезли в тънкостите на професията и са я направили свое призвание за цял живот. Тази награда е израз на уважение към Вашия принос в развитието и утвърждаването на медицинската наука, не само с методите на оперативната намеса, но и в администрирането на различни медицински звена.
Приемете моите искрени пожелания за здраве и жизненост! Нека още дълги години се радвате на уважението на врачани!" - с тези думи кметът на Враца се обърна към д-р Валтер Димитров.
Инж. Николай Иванов поднесе поздравителен адрес и подарък на известния хирург. Д-р Валтер Димитров бе поздравен също от зам.-кмета по здравеопазването Светозар Луканов, от д-р Жулиета Цолова - управител на Комплексния онкологичен център във Враца, където той работи и в момента, от магистър-фармацевта Иван Узунов, от хирурзи и медицински сестри от онкологичния център. "Благодаря за отношението и уважението към това, което съм направил и все още правя. Радвам се на получената награда. Хирургията е и занаят, и наука, и изкуство. Затова хирургията си заслужава и заслужи целия ми живот" - каза д-р Валтер Димитров. 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM