Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

МИНИСТЪР ТЕРЗИЕВА СТАРТИРА РЕХАБИЛИТАЦИЯТА НА 19 КМ ОТ ПЪТЯ
КРИВОДОЛ - БОРОВАН

Министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева стартира рехабилитацията на 19 км от второкласния път Криводол - Девене - Борован.

Терзиева подчерта важността на пътния участък, който свързва две области Враца и Плевен и че общо 450 хил. жители ще ползват ремонтирания път след четири месеца, когато е срокът за завършване на обекта. Инвестицията е за 10 млн.лв. и е осигурена от ОП "Регионално развитие" 2007-2013 г.

"Политиката на правителството е свързана със стимулиране на развитието на малките населени места и намаляване на различията между регионите", изтъкна Терзиева. "В Серверозападния регион заварихме доста лошо състояние на инфраструктурата, която не е рехабилитирана от години. Ще продължим нашата политика за възстановяване на пътищата от втори и трети клас, за да може хората и в по-малките населени места да се чувстват добре и да пътуват по качествени пътища", каза министърът.

Терзиева обърна внимание, че тази година над 9 млн.лв. ще бъдат вложени за ремонт на пътища в област Враца по Публичната инвестиционна програма на правителството. Като цяло за Северозападна България - областите Монтана, Враца и Видин ще бъдат инвестирани 34 млн.лв. за ремонт на общински и пътни проекти от програмата. 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM