Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ДАРИХА ОЧИЛА НА ДЕЦА
СЪС ЗРИТЕЛНИ ПРОБЛЕМИ

      
      
      

Дариха очила на 13 деца със зрителни проблеми. Врачанчетата са ученици в началните класове на СОУ "Христо Ботев". Благородното дело е в рамките на кампанията "Направи добро", инициирана от Александровска болница и Организацията на евреите в България "Шалом". Преди по-малко от месец детски офталмолози от болницата направиха безплатни профилактични прегледи на 216 възпитаници на училището. Днес децата благодариха на кмета и дарителите за жеста.
"Нека и ние благодарим на организаторите за тази инициатива. С удоволствие подкрепихме кампанията и се радваме, че благодорната инициатива продължава в нашия регион. През тази седмица безплатни профилактични прегледи ще бъдат направени на учениците от училищата в с. Тишевица и в с. Баница, а също в Дома за деца, лишени от родителски грижи "Асен Златаров" - каза кметът инж. Николай Иванов. На кратката церемония в аулата на СОУ "Христо Ботев" присъстваха също зам.-кметът Красимир Богданов, директорът на училището Виктор Кръстев, преподаватели и ученици.

Даниела Хитова


 


 


 


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM