Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

НА 1 МАРТ "БОТЕВ" ГОСТУВА НА "МАРЕК"

"Ботев"-Враца гостува на лидера във временното класиране "Марек"-Дупница в мач от първия кръг на пролетния полусезон в "Б" група. Двубоят е на 1 март от 15.30 часа на стадион "Бончук". Старши-треньорът на врачани Бойко Величков бе категоричен, че във всеки един от 13-те мача през пролетта отборът на "Ботев" ще играе за трите точки. " Още в първия ден съм казал на футболистите какво искам от тях. Абсолютно във всеки един мач без изключение и независимо срещу кого - "Ботев"-Враца да играе само и единствено за победа. Наставникът уточни, че двубоят с "Марек" с нищо не се различава от всички останали мачове от първенството. "Може би трябва да обърнем внимание на факта, че това е един противник, който е убедителен лидер в групата. "Марек" още от сега прави селекция за "А" група. Ще отдадем дължимото уважение към противника, но аз смятам, че изхода от този двубой зависи изцяло от нашето представяне".
Под въпрос за мача с "Марек" са вратарят Веселин Цветковски и халфът Светослав Валериев.
Величков е доволен от старанието на футболистите по време на зимната подготовка и смята, че отборът е готов за мачовете от пролетния полусезон. 


 


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM