Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ПРАЗНИКЪТ НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА

"Този празник е израз на нашето уважение и обич, която заслужавате. Дължим ви много признателност и топлина, внимание и грижа. Вашият принос в обществото е безценен, той е в смисъла на живота на всеки от вас. Всеки житейски път започва с активна позиция и високи цели. Вие неспирно следвахте полетата на своите мечти, влагахте всичко от себе си с труд и мисъл за хората, за обществото, за своите близки! Днес сте най-мъдрата част на нацията. И днес имате своите идеали и желания - да се чувствате полезни, да бъдете чути. В този дух вие ще имате и занапред нашето рамо, ще имаме общи грижи: за адекватна на вашите нужди градска среда, за разширяване и поддържане на мрежата от клубове и места за отдих, за по-разнообразен културен живот и клубна дейност. От сърце ви пожелавам здраве, дълъг и достоен живот! Нека празничният ден ви донесе добро настроение и приятни моменти!" - с тези думи кметът на Враца инж. Николай Иванов се обърна към възрастните хора, събрали се в градската концертна зала на 1 октомври да отбележат своя празник.

Приветствие поднесе и председателят на общинския съвет във Враца инж. Петя Аврамова. Тържеството продължи с концерт, в който първия поздрав бе от най-малките врачанчета - децата от ЦДГ "Славейче". По повод празника кметът изпрати поздравителни адреси до всички пенсионерски клубове.


 

 

 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM