Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ДОНИ СТАВА ЧАСТ ОТ ЕКИПА
НА "ГОЛЕМИТЕ НАДЕЖДИ"

      

Десетки малки претенденти се явиха на кастингите във Враца

Едно от най-утвърдените имена на българската музикална сцена става част от екипа на най-новото шоу на Нова - "Големите надежди". Това е Дони, който ще бъде музикален продуцент на формата, и заедно с останалия екип ще има отговорната задача да открие най-талантливите пеещи деца на България.

В голямото търсене на големите надежди той се впусна още днес, когато Враца постави началото на кастингите на шоуто. "Щастливи сме, че Дони прие поканата да бъде част от предаването. Разчитаме на неговия дългогодишен опит не само като музикант, изпълнител и композитор, но и като професионалист с отличен нюх към таланта", сподели Магърдич Халваджиян, продуцент на шоуто.

Десетки малки претенденти се явиха на прослушванията във Враца. Сред тях бяха музикални таланти както от града, така и от съседните градове като Монтана, Видин, а така също Ботевград и Мездра. Придружени от развълнуваните си родители, малчуганите се представиха с по две изпълнения - едно на български и едно на чуждестранен език, за да докажат, че заслужават да излязат на голямата сцена.

 
 


 


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM