Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

КОНФЕРЕНЦИЯ НА ВРАЧАНСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ
ОПРЕДЕЛИ КАНДИДАТИТЕ
ЗА ЕВРОПАРЛАМЕНТА

      

В събота, 25 януари 2014 г., се проведе Общинска конференция на БСП - Враца. В работата на конференцията взеха участие членът на Изпълнителното бюро на БСП Катя Николова, Георги Божинов, член на Съвета на директорите на АЕЦ "Козлодуй" ЕААД, ексдепутат от Коалиция за България
Доклад за ролята, значението и подготовката на изборите за евродепутати изнесе Цветелина Дамяновска, председател на Общинския съвет на БСП.
Делегатите на конференцията обсъдиха издигнатите от партийните организации кандидатури. Подчертана бе необходимостта Българската социалистическа партия да бъде единна в стремежа за победа на евроизборите. Тези избори ще покажат кои политически сили печелят доверие, кои губят. Врачанските социалисти си поставят задача за постигане на висок резултат, за спечелване от БСП на най-много депутатски мандати .
Обсъдено бе и решението на АБВ да издигне свои кандидати в предстоящите през май избори. Някои делегати, както и довчерашни привърженици на Георги Първанов поискаха разграничаване, дори - изключването му от партията.
Поставени бяха и въпроси за развитието на Северозападния регион на страната, за рестарт на "Химко", за реиндустриализацията, за необходимостта от ясни ангажименти от страна на правителството, както и на Европейските програми за развитие.
Конференцията утвърди кандидатурите на Сергей Станишев, Янаки Стоилов, Георги Пирински, Илиана Йотова, Корнелия Нинова, Евгени Кирилов, Деница Караджова, Кирил Добрев, Марио Трайков за евродепутати.

 
 


 


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM