Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

ДОГОВОРЕН Е РЕМОНТА
НА БУЛ. "ВАСИЛ КЪНЧОВ"

През тази година ще бъде направен ремонт на бул. "Васил Кънчов" във Враца, който е част от международния път Е-79. Такъв ангажимент е поел инж. Стефан Чайков - председател на УС на Агенция "Пътна инфраструктура" при среща с кмета на Враца инж. Николай Иванов. Срещата се е провела в петък и на нея е станало ясно, че бъдещата реконструкция ще започне във второто полугодие на 2014 г. До тогава трябва да бъде готов и пуснат в експлоатация обходният път на Враца, което ще позволи по-голямата част от пътния трафик да бъде пренасочен по него. Ремонтът на трасето ще обхване участъка от влизането в града до кръговото движение на бензиностанцията "Лукойл", включително подлеза при жп гарата.
Другата тема, която е дискутирана по време на срещата, е възможността пътят до пещерата "Леденика" от държавна да стане общинска собственост. "Идеята ни е по този начин пътят да бъде по-добре поддържан. Всяка година община Враца заделя за ремонти на пътищата около 400 000 лева. Така ще имаме възможност и с общински средства, и със средства от следващия програмен период да ремонтираме и поддържаме този път" - коментира инж. Николай Иванов. Идеята ще бъде обсъдена в Агенция "Пътища" и се очаква от тях да дойде предложението за прекласифициране на пътя от трета в четвърта категория. Следващата стъпка е в общинския съвет да бъде внесено предложение пътят да стане общински. 
 


 


Реклама
ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM