Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ХЕПЪНИНГ ПО СЛУЧАЙ
5 ГОДИНИ ПРИРОДОЗАЩИТЕН ЦЕНТЪР
"НАТУРА"- ВРАЦА

Община Враца, Дирекция на Природен парк "Врачански Балкан", Младежки дом - Враца и Центъра за работа с деца организират хепънинг по случай 5-тия рожден ден на Природозащитен център "Натура" на 16 декември от 17.30 часа.
Програмата включва:
1. Откриване на тържеството от Дядо Коледа в голямата зала на Природозащитен център "Натура"-Враца.
2. Музикално-артистична програма с:
" Вокални изпълнения от група "Лъчезария" с музикален педагог Маргарита Малджанска от Младежки дом.
" Спортни танци, изпълнени от клуб "Харизма" и клуб "Танцувай с мен" с треньор Бойка Дичева.
" Вокална група"Детелинки" от Центъра за работа с деца.
3. Връчване на почетни грамоти на ръководителите от Врачанските училища, участвали активно в реализацията на съвместните мероприятия на Дирекция на Природен парк "Врачански Балкан" и Община Враца през 2013 г..
4. Викторина с подаръци "Познавате ли Природен парк "Врачански Балкан".
5. Разрязване на празнична торта.
6. Детска дискотека.

Многофункционален природозащитен център "НАТУРА" бе създаден по договор за безвъзмездна финансова помощ на програма "Фар" Трансгранично сътрудничество България - Румъния по схемата "Устойчиво развитие и консервация на биологичното разнообразие" и бе официално открит на 16 декември 2008 година. Асоциирани партньори са Областна администрация - Враца, Община Враца и ДПП "Врачански Балкан". Разполага с посетителски и информационен център и зала за семинари. Природозащитен център "НАТУРА" на практика съвместява функциите на Посетителски център и Информационен център на Природен парк "Врачански Балкан" и на Община Враца. Само през 2013 г. Природозащитен център "Натура" е посетен от около 9000 ученици, туристи и гости на града.
За отбелязване на актуални природозащитни събития, различни инициативи, дати, работни срещи, семинари, годишнини, подреждане на изложби, представяне на книги, акустични концерти, годишнини и теми от националния и местен календар на ДПП "Врачански Балкан" само през 2013 година бяха организирани 113 мероприятия, част от които в партньорство с Община Враца.
Награда в категорията "Организации / институции, подпомагащи опазването на био-разнообразието и природата в ПП "Врачански Балкан" получи кмета на Община Враца инж. Николай Иванов на официална церемония по връчване на Първите годишни награди за опазване на биоразнообразието и природата -2013, организирана от ПП"Врачански Балкан".

Бойка БАНКОВА


 
 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM