Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

АВАРИЯ НА БУЛЕВАРД "ДЕМОКРАЦИЯ"

Екип от Звеното за изпълнение на проекта за водния цикъл към Община Враца реагира веднага на сигнала за появило се пропадане в началото на бул. "Демокрация", близо до областната управа. Извикани бяха изпълнителите на този участък от новата канализационна мрежа от ДЗЗД "Воден цикъл 2011" и представители на строителния надзор "Консулгал БГ" ООД. На място бе установено, че вледствие на пропадане на засипката над тръбата, която е положена на 6,5 метра дълбочина, се е скъсало съществуващо водопроводно отклонениие, захранващо отсрещната жилищна сграда. Повече от денонощие, преди пропадането, от скъсаното водопроводно отлонение, водата свободно е изтичала под повърхността на асфалта, и е предизвикала допълнително слягане, довело до пропадането на пътната настилка.
Експертите от Звеното за изпълнение на проекта са категорични, че в случая става дума за пропуски при изпълнението на обратния насип, както от страна на строителя, така също и от строителния надзор, който е приел засипката и е разрешил асфалтирането. В момента екип на строителя отстранява за своя сметка аварията. Община Враца ще потърси отговорност от строителния надзор за случая, съгласно условията на сключения договор.

 


  


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM