Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ТУРНИР ПО ПЛАЖЕН ВОЛЕЙБОЛ

- Отборът на "Левски волей" победи в първия турнир във Враца

Първият за Враца турнир по плажен волейбол за девойки бе открит от кмета на града инж. Николай Иванов. Инициативата е на Община Враца, волейболния клуб "Ботев" и модна агенция "Мираж". "Плажният волейбол е един от младите олимпийски спортове. Турнирът по плажен волейбол във Враца ще е една първа крачка към развитието на този спорт в региона. Вярвам, че нашето домакинство ще е приятно и за гостите ни, и за врачани, и плажният волейбол ще привлече нови приятели в нашия град. Желая успех на всички и съм сигурен, че започва един турнир, изпълнен с много емоции и оспорвани мачове" - каза при откриването инж. Николай Иванов. На церемонията присъстваха също зам.-кметът Красимир Богданов, изпълнителният директор на комисията по плажен волейбол към Българската федерация по волейбол Иван Раев, президентът на волейболен клуб "Ботев" Цветозар Станчев и президентът на модна агенция "Мираж" Митко Димитров.
В турнира взеха участие осем отбора - по един от Пловдив, Варна, София и Видин, и четири от Враца.

      
      
      
      

Първата среща бе между първия отбор на Враца и тима на Варна. В следващите три срещи другите три отбора от града-домакин мериха сили с девойки от Видин, София и Пловдив.

 

      
      
      

На полуфиналите отбора на "Марица" - Пловдив победи Видин, а "Левски волей" се наложи над Враца.
Славяна Монкова и Анджелика Дойновска от Враца взеха бронзовите медали, след като се наложиха над Зорница Георгиева и Кристина Ванчева от Видин.

      
      
      
      

За златото в оспорван финал играха Габриела Ангелова и Ивелина Аврамова от "Левски волей"-София и Вангелия Райковска и Тереза Иванова от "Марица"-Пловдив.
Със златните медали се окичиха момичетата от "Левски".

      
      
      
      

На спечелилите първите три места бяха връчени купи и медали, и парични награди - за първото място 100 лева, за второто - 80 лв., а за третото - 50 лева. Класираните от четвърто до осмо място отбори си тръгнаха с грамоти и сувенири. Подаръци от организаторите имаше и за ръководителите на отборите.
Призът "най-добър комплексен състезател" грабна Габриела Ангелова, капитан на софийския отбор.

Снимки: photo-contact.eu
 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


БЪЛГАРИЯ И СВЕТЪТ
ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM