Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ВРАЦА Е С ОЩЕ ЕДИН АКЦЕНТ ПО-ВАЖНА

За мен срещите с местните власти са много важни, защото винаги съм считал, че кметовете са най-близо до хората и най-добре усещат техните нерешени проблеми. Това заяви министър-председателят Пламен Орешарски след срещата си с областния управител и с кметовете от област Враца. В рамките на разговора бяха обсъдени проблемите на общините в областта по отношение на инфраструктурата, високата безработица и престъпността.

„Враца като част от Северозападна България е с още един акцент по-важна, защото всички знаем, че за съжаление Северозападна България е сравнително по-назад във всички класации в социално-икономическото развитие. Ние поставяме по-силен акцент върху целия регион. Едва ли ще можем да успеем още на първия бюджет да покажем финансово този акцент, но ще се стремим в тази посока”, отбеляза министър-председателят.
Кметовете дадоха на премиера папките, в които бяха обобщили основните проблеми на своите общини, както и проектите, по които работят. „Разчитаме, че министър-председателят ще погледне сериозно на всички предложения”, изтъкна областният управител Венцислав Василев. По време на срещата беше отбелязано, че за първи път министър-председател разглежда регионалните проблеми по общини. „Не съм чул друг път премиер да идва на крака, за да чуе проблемите ни”, каза един от кметовете по време на разговора. 

 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM