Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

МЕГЛЕНА КУНЕВА - ВЪВ ВРАЦА

От 14.00 часа на 13 ептември в Регионалния исторически музей във Враца председателят на „Движение България на гражданите" Меглена Кунева и членовете на ръководството на партията Найден Зеленогорски, Сергей Петков и Калин Томов дадоха пресконференция.
На пресконференцията Меглена Кунева заяяви, че управляващите не обръщат никакво внимание на най-бедния регион в Европа - Северозападна България. Според нея парите за пътя Е-79 от Ботевград до Мездра са използвани за магистрала Тракия, и се стига до парадокса да се строи мост над Дунав при Видин, но да няма добър път до него.

"България на гражданите" не са против референдума за АЕЦ "Белене", стига той да не се използва единствено за политически дивиденти и да се проведе при по-добра информираност, като се разсекрети и договора, за да се знае какви са параметрите му и каква ще е цената за България.

Меглена Кунева похвали врачанската Художествена галерия, която според нея е на топ-национално ниво, но трябва да се рекламира по-добре.
От 17.30 часа започна среща с обществеността.

      
       

  


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 


 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM