Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

СВЕТОЗАР ЛУКАНОВ Е НОВИЯТ
ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР
НА МБАЛ "ХРИСТО БОТЕВ" АД - ВРАЦА

Досегашният зам.кмет по социални дейности в Община Враца Светозар Луканов ще бъде изпълнителен директор на МБАЛ "Христо Ботев" АД - Враца, решиха членовете на общото събрание на акционерното дружество. Той ще смени от поста Орлин Цветков, който преди три месеца подаде оставка по семейни причини.
Общото събрание освободи членовете на съвета на директорите с председател доц. Християн Грива, чието място ще заеме д-р Анета Семкова. Членове на Съвета ще бъдат още Светозар Луканов и д-р Емилиян Кюркчийски - началник на Детско хирургично отделение във врачанската болница.
"Светозар Луканов е отличната кандидатура за този пост, тъй като е добре запознат с дейността на лечебното заведение. До неотдавна той бе икономически директор в МБАЛ "Христо Ботев" АД", заяви Орлин Цветков и изказа увереност, че новият изпълнителен директор ще се справи с предизвикателствата на отговорната длъжност. В директорския кабинет г-н Цветков подари на Светозар Луканов икона на Свети Николай Чудотворец.

От своя страна новият директор благодари за добрата съвместна работа с ръководството на болницата докато е заемал поста на зам.кмет в Общината. Той заяви също, че филиалът в Оряхово ще се развива и няма да бъде закрит. "Като зам. кмет по социалните дейности работих за добруването на Враца. Това ще правя и сега - ще надграждам постигнатото от предишното ръководство на болницата и ще отдам силите си за здравеопазването на хората в този град и региона."

 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM