Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ВЛАГАТ НАД 400 КУБИКА БЕТОН
В РЕМОНТИ ПО СЕЛАТА

Днес изтича крайният срок, в който кметовете на селата в община Враца трябва да подадат своите заявки за необходимите им количества бетон и трошен камък. Материалите ще бъдат използвани за ремонти на тротоари и улици. Това стана ясно на редовната месечна среща на кметовете от малките населени места, която бе водена от зам.-кмета Николай Йорданов. Общинската управа предвижда да раздаде общо над 400 кубически метра бетон, като доставката ще е за сметка на общинския бюджет. Циментът за бетона е осигурен със споразумение за дарение между "Холсим" и Общината, за което общинското ръководство благодари на дружеството. Ремонтите по селата ще се извършват с помощта на 140 безработни, които са наети от Общината по Националната програма "От социални помощи към осигуряване на заетост".
Зам.-кметът Николай Йорданов се ангажира всички амортизирани контейнери за боклук по селата да бъдат подменени с нови, като старите ще се ремонтират и ще останат за резерв.
 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM