Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

"БОТЕВ" ЩЕ ИГРАЕ ЗА ПОБЕДА НАД "ДОБРУДЖА"

. Футболистите на "Добруджа" направиха тренировка в градинката зад паметника на Христо Ботев преди днешния мач с "Ботев"-Враца

"Очаквам да играем добре и да победим "Добруджа" - заяви старши-треньорът на "Ботев"-Враца Ясен Петров. Врачани приемат днес тима от Добрич. Двубоят започва от 18.00 часа и ще се играе на стадион "Христо Ботев". Кадрови проблеми мъчат отбора на "Ботев", но въпреки това наставникът на врачани е убеден, че момчетата ще дадат всичко от себе си за да спечелят трите точки срещу "Добруджа".
"Наясно сме със силните и слабите страни на противника. Имаме известни здравословни проблеми с двама футболисти. За Петър Альошев до последно ще решаваме дали да вземе участие, а Пламен Илиев със сигурност отпада от групата. Още една седмица ще се възстановява и след това ще започне тренировки. Това са ни проблемите и с наличния състав трябва да излезем и да търсим трите точки от първата до последната минута", коментира Петров.
Радостната новина от щаба на врачани е, че в състава след боледуване се завръща нападателят Георги Какалов. Според Ясен Петров въпреки, че на мача с "Пирин"-Разлог отборът е бил ощетен от съдийската бригада, няма да се наложи допълнителна мотивация на футболистите срещу "Добруджа". "Факт е, че бяхме ощетени, но нищо не можем да върнем и трябва да гледаме напред. Във всеки следващ двубой ще търсим да вземем максимума. Естествено, че момчетата трябва да са мотивирани, тъй като са професионалисти", допълни наставникът. В отсъствието на Ясен Петров, поради наказание, мястото му на скамейката ще заемат неговите помощници Тодор Гарев и Илия Войнов. Старши-треньорът на врачани изрази съжаление за постъпката си по време на мача в Разлог. "Това е първото наказание в професионалната ми кариера и изобщо първото ми изгонване от мач. По принцип не съм агресивен човек. Реагирам само, когато съм провокиран. Всичко обаче остава в историята и ще гледам това да не се повтори", категоричен е Петров. 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM