Български език  English  Русский  Deutsch  Francais  Espanol  Nederlands   Italiano  Portugues  Greek   Romanski  Polski  Hrvatski  Cesky  Chinese  Japanese

 

ИЗБРАНА Е ФИРМАТА, КОЯТО ЩЕ НАМАЛИ ПОПУЛАЦИЯТА НА БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА

"Ветеринарни практики 3Д" ООД е фирмата, която ще се бори за намаляването на популацията на безстопанствените кучета във Враца. "Дружеството бе избрано след проведена открита процедура за обществена поръчка, като критерия бе предложена най-ниска цена", каза зам.-кметът Светозар Луканов.

"Ветеринарни практики 3 Д" спечелиха обществената поръчка и по двете обявани позиции - залавяне и транспортиране на безстопанствени животни до мястото за обработка и обратно или до приют, и ветеринарно-медицински услуги и манипулации на безстопанствени животни. Залавянето и транспортирането на едно безстопанствено животно ще струва 25 лева. Медицинските манипулации ще са с различни цени за обезпаразитяване, ваксинация против бяс, кастрация, маркировка и евтаназия при необходимост и спазване на законовите разпоредби. Общата стойност на медицинските манипулации е до 96 000.00 лв. без ДДС. До 2 септември е срокът за обжалване на решението, след което предстои сключването на договор.

Даниела Хитова

 


 


 


Реклама

ИНТЕРВЮ
СЕВЕР

 

 

 НОВИ КНИГИ
"КОНТАКТ-92"


ХОРОСКОП
АРХИВ

ГАЛЕРИЯ

ВИДЕО
Очакваме вашето мнение!
ПИСМА ДО
"ЗОВ ЗА ИСТИНА"
РЕКЛАМА
КОНТАКТ С НАС 
Creative Commons License
ТЕМИ

Марин
БОТУНСКИ

Марин Ботунски "В СТРАНАТА НА ШЕКСПИР"

"В СТРАНАТА
НА ШЕКСПИР"


"ВИЖ ПАРИЖ
И ... ЖИВЕЙ!"


 


ОСЕМ ГОДИНИ
ZOVZAISTINA.COM